Internet Marketing

Internet je stvoren zbog informacija, bile one u tekstualnom obliku, fotografiji ili video. Svi tražimo neki oblik informacije/zabave/proizvoda kada smo online, a pružatelj pravog izvora će dobiti našu pozornost i vrijeme.

Nije teško zaključiti da su mnoge kompanije prepoznale moć pružanja točne informacije i zadržavanja posjetitelja na njihovoj stranici nudeći i popratne informacije ili sadržaje.

Jeden od najutjecajnijih i bogatijih svjetskih kompanija su pružatelji sadržaja: Google i Facebook.
Sadržaj koji imate na vašoj stranici može biti jedno moćno oružje koje će ne samo stvoriti jedan prepoznatljiv brend, nego i pretvoriti posjetitelje u lojalne i dugogodišnje kupce.

Nije tajna da su društvene mreže unijele dodatnu dimenziju online sadržaju jer sada imate mogućnost da, ako se vaš sadržaj svidi onome tko ga čita, jednostavnim “dijeljenjem” sadržaja pomoću društvenih mreža, vaš “obični” sadržaj postaje viralan i jedno ozbiljno marketinško oružje koje vam može otvoriti nova tržišta i dovesti mnoge klijente. To je jedan od mogućih pametno iskorištenih oblika online sadržaja na vašoj stranici.

Koristan i taktički pisan sadržaj biva nagrađivan od strane tražilica (google, bing…) tako što ga rangiraju visoko na prvoj stranici pretrage te samom tim dovodi posjetitelje koji trebaju ono što vi nudite.

Kako bi maksimalno bili efikasni sa sadržajem koji namjeravate staviti na vašu stranicu, naše usluge smo podijelili na više kategorija, ovisno o onome što bi najviše pasalo vašem cilju:

– kreativno pisanje sadržaja za blog/stranicu
– kreativno pisanje sadržaja za tiskovne stranice
– pisanje sadržaja namijenjen društvenim mrežama
– SEO pisanje teksta (namijenjen tražilicama i što boljem rangiranju na njima)
Ebook – pisanje sadržaja za vaše digitalne knjige
– pisanje izvještaja

Ovisno o sadržaju koji kreiramo, adekvatnu metodu oglašavanja vežemo uz njega. Naše ostale usluge vezane za internet marketing pronađite na meniju pored.

Nudimo Vam:

– Plaćeni oglasi

– Remarketing

– Email marketing

– Optimizacija procesa prodaje

Neki od naših klijenata i partnera:

Besplatna konzultacija

Da li ste spremni da zakoračite u potpuno drugačiji svijet online oglašavanja koji vam sa sigurnošću donosi tražene rezultate?

Ostavite svoje ime (kontakt osoba), email, web stranicu firme te poruku (opcionalno), a mi ćemo vam proslijediti analizu sa početnim koracima za unapređenje vašeg biznisa.

Pošalji!clear